Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

GS 86 klara för Innebandyfesten!

Under helgen avgjordes de fyra regionslutspelen i DJ18-SM. Ett av dem spelades i Mölnlycke och efter två dagars spel stod GS 86 AIF som segrare och kunde därmed kvittera ut en biljett till Innebandyfesten i april.

Sex lag deltog på regionslutspelet i Mölnlycke och förutom GS 86 deltog även Hagfors IF Uddeholm/Edebäck IBF från Värmland. Efter lördagens gruppspel så stod det klart att GS 86 hade vunnit sin grupp medan Hagfors/Edebäck hade slutat trea. Det innebar att GS 86 gick vidare till söndagens slutspel medan Hagfors/Edebäcks äventyr i DJ18-SM var över för denna gången.

I semifinalen mötte GS 86 Fröjereds IF och vann den matchen med den matchen med 5-2. I finalen, som motsvarar en SM-kvartsfinal, mötte man Pixbo Wallenstam IBF. En bit i andra perioden ledde Pixbo med 3-0, men innan periodvilan kom så hade GS hämtat upp till 2-3 och tidigt i tredje perioden kvitterade man till 3-3.

Med cirka tio minuter kvar så gjorde Liv Johansson 4-3 och det resultatet stod sig perioden och matchen ut. Därmed stod GS 86 som segrare av regionslutspelet och även då klara för Innebandyfesten i Växjö i april. Utöver GS 86 blev även Åkersberga IBF, IBK Lund/IBK Lund Elit och RIG Umeå IBF klara för Innebandyfesten. 

Vi skickar ett stort grattis till alla spelare och ledare i GS 86 för vinsten och avancemanget till Innebandyfesten! Vi skickar också ett grattis till Fagerås-fostrade Stina Johansson som numera spelar i RIG Umeå IBF och därmed också är kvalificerad till Innebandyfesten!

Innebandyfesten avgörs 17-19 april i Växjö.

 

short_text    Publicerat av Johan Carlsson 2019-12-09, kl 18:06