Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

Fortsatt upplägg distriktslag för spelare födda 2004

I princip samtidigt som Värmlands trupper för SDF-SM var uttagna stod det klart att SDF-SM flyttas till 30 oktober - 2 november 2021 på grund av pandemin. Detta gör att vi måste omvärdera situationen efter de nya förutsättningar som råder.

Vi har haft möten med flera andra distrikt där vi diskuterat upplägg och uttagningar.

Vi vet att samtliga spelare födda 2004 är mitt inne i en period av tillväxt och utveckling och där mycket kommer att hända fram till oktober. Därför har vi beslutat att ha en öppen anmälan till de första träffarna under våren och sedan ta ut en ny trupp i slutet av augusti 2021.

Vi har just nu pausat all verksamhet kring distriktslagen på grund av pandemin, men planerar att starta upp v.14 2021 (påsklovet i början av april), för att sedan banta ner till en träningstrupp under maj, juni och augusti. Mer information om det detaljerade upplägget presenteras på hemsidan när det närmar sig.

Vi är fullt medvetna som att det finns killar och tjejer som inte kom med i de ursprungliga trupperna som nu kommer att ta vidare steg i sin utveckling de närmaste månaderna. Våra ledare kommer därför att observera matcher när seriespelet drar igång igen och när tillfälle ges. 

short_text    Publicerat av Peter Andersson 2020-11-25, kl 13:48