Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Fifty/Fifty på distans i Coronatider

Intresset för VIBF:s webbutbildning Fifty/Fifty fortsätter att växa över hela landet. Just nu är 60 föreningar och förbund registrerade. Flera föreningar genomför i nuläget lektionerna på distans, istället för tillsammans i styrelserummet. En lösning som fungerar bra via exempelvis Microsoft Teams eller motsvarande tjänst.

Webbutbildningen Fifty/Fifty inspirerar och sprider kunskap om jämställdhet inom idrotten. I sex digitala lektioner mixas inspiration fakta, diskussion och reflektion med fokus på vad föreningen skulle vinna på att bli mer jämställd.

- Givetvis jättekul att det stora intresset fortsätter, att många är igång och att olika lösningar för videomöten gör det möjligt att köra utbildningen även när alla inte ses fysiskt i styrelserummet, säger Camilla Olsson, kanslichef hos VIBF.

Viktigt att tänka på när man genomför Fifty/Fifty som ett videomöte är att den som delar skärmen också bockar i möjligheten att dela sin dators ljud med övriga deltagare. I Microsoft Teams görs detta genom att rutan ”Inkludera systemljud” bockas i, vid delningen av skärm. Eftersom lektionerna innehåller många filmer är denna funktion viktig att komma ihåg.

Läs mer och registrera din förening här…


Fler artiklar om Fifty/Fifty:

Fifty/Fifty - en utbildning flera fördelar

Fifty/Fifty fortsätter inspirera

Nytt verktyg ska stärka jämställdheten i föreningar

Herrföreningen Hagfors IBS satsar på Fifty/Fifty

SVT uppmärksammar Fifty/Fifty

short_text    Publicerat av Camilla Olsson 2020-05-04, kl 15:28