Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

DJ18-SM-kval i Forshaga

Helgen 17-19 april avgörs Innebandyfesten i Växjö. Det kan tyckas verka långt bort. Men faktum är att i helgen börjar resan dit för alla DJ18-lag runt om i Sverige. Det vankas nämligen kvalspel i DJ18-SM. Ett av kvalspel avgörs i Forshaga Sporthall under lördagen.

DJ18-SM är uppdelat i tre delar. Första delen, kvalet, avgörs under helgen. Det andra steget, som kallas Regionslutspel, avgörs i december. Från kvalspelet tar sig totalt 24 lag vidare till de fyra geografiskt indelade Regionslutspelen. 

Sista steget är Innebandyfesten. Dit tar sig bara fyra lag från hela Sverige och det är förstås de fyra lag som vinner respektive Regionslutspel.

Under helgen spelas alltså första steget, kvalet. Tre värmländska lag är anmälda till DJ18-SM denna säsong och det är Hagfors IF Uddeholm/Edebäck IBF, GS 86 AIF och Karlstad IBF Ungdom/Karlstad IBF. De tre lagen plus Lillån IBK kvalar alla fyra i Forshaga Sporthall under lördagen.

Kvalet är ett gruppspel där alla möter alla. De två högst placerade lagen går sedan vidare till Regionslutspelet i Mölnlycke i december.

Här kan ni ta ta de av spelschemat för matcherna. (Grupp 7)

short_text    Publicerat av Johan Carlsson 2019-09-14, kl 07:21