Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Distriktslagsläger för födda 2006 och 2007 framflyttade

Under en vanlig säsong genomför Värmlands IBF två lägerveckor för ungdomar i åldern 14-15 år. Dessa sker oftast på höstlovet och sportlovet. Säsongens första lägervecka genomfördes under höstlovet och i planeringen skulle den andra lägerveckan genomföras under sportlovet. Med med tanke på osäkerheten kring hur länge de nuvarande restriktionerna gäller så har VIBF beslutat att flytta den andra lägerveckan till påsklovet.

De nuvarande restriktionerna gör gällande att inga läger får genomföras. Med anledning av osäkerheten kring hur länge den restriktionen kommer att gälla så har VIBF beslutat att flytta lägerveckan för spelare födda 2006 och 2007 till påsklovet.

- Vi bedömer att detta är det bästa för alla iblandade parter när de ska planera sin verksamhet. Med detta beslut så ökar chansen att vi kommer kunna genomföra lägren. Hade vi chansat nu på att köra på sportlovet hade risken varit stor att vi fått flytta det med kort varsel och det hade skapat merjobb för både oss, våra förbundskaptener och förstås för alla spelare som ska delta, säger Peter "Space" Andersson.

Påsklovet infaller i år vecka 16 och det blir 19-22 april. Exakt vilket datum som kommer gäller vilka åldersgrupp kommer att meddelas senare. Lägren kommer hållas i Hammarö Arena.

short_text    Publicerat av Peter Andersson 2022-01-25, kl 10:36