Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Digitalt lunchsnack inför serieanmälan

12 maj är det dags för nytt digitalt lunchsnack, denna gång på temat ”aktuellt inför serieanmälan”. Vi pratar med vår egen tävlingsansvariga Johan Carlsson om vad som är bra att tänka på inför kommande tävlingssäsong.

Under våren har vi bjudit in till en hel serie digitala lunchsnack där vi samtalat med gäster om angelägna ämnen och gett tips och inspiration i olika frågor som rör vår idrottsvardag. Premiären gick av stapeln 7 mars med ett snack om att bemöta barn med NPF, tillsammans med Sofie Lindén från RF SISU Värmland. Därefter har vi gästats av forskaren Stefan Wagnsson och av sportcheferna på NWT och VF, Solveig Voyce och Johan Ekberg.

12 maj kl 12.15-13.00 pratar vi med VIBF:s tävlingsansvarige Johan Carlsson om viktiga tips inför serieanmälan. Vilka är de vanligaste tävlingsfrågorna? Vad behöver ledare och föreningar ha koll på när det gäller dispenser? Hur ser egentligen regelverken kring dubbellicens, samarbetsavtal och kombinerade lag ut? Vad gäller vid serieindelningen på röd nivå? Vad innebär spelformen 4 mot 4? Självklart har du som deltar i mötet också chans att ställa frågor.

Anmälan görs genom att skicka ett mail till camilla.olsson@innebandy.se, så får du en möteslänk tillbaka.

Varmt välkomna!

short_text    Publicerat av Camilla Olsson 2022-05-05, kl 14:11