Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Digital föreläsning om psykisk ohälsa

I samarbete med Gästrikland, Uppland och Dalarna erbjuder vi en unik möjlighet att lyssna på en verklighetsbaserad föreläsning om psykisk ohälsa.

”Mitt namn är Tom Hellberg, en 22-åring med ovanligt stor ryggsäck fylld med livserfarenheter. Jag kommer att berätta för er om min psykiska ohälsa och hur lätt den kan drabba oss. Min resa avspeglar sig i hur snacket i ett omklädningsrum påverkar oss, framförallt som människor. Jag talar från mina egna erfarenheter och kommer försöka ge tips på hur man kan lyckas övervinna psykisk ohälsa. Förhoppningsvis ger det "ringar på vattnet”, ju fler som tänker på hur man tex pratar i omklädningsrummet, ju fler som ger positiva kommentar, desto färre som kommer att må dåligt. Jag vill visa att de tidiga insatserna kan vara avgörande. Jag hoppas att du kommer få stöd och tips i mina igenkänningsfaktorer”

Föreläsningen riktar sig till dig som vill ta del av en viktig och gripande historia. Spelare, anhörig, ledare, ung eller gammal. Alla är varmt välkomna att delta.

Datum: 26 maj
Plats: Digitalt, via Microsoft Teams
Tid: 18.00 – 19.30
Anmälan: via iBIS - klicka här

Föreläsningen är kostnadsfri.

short_text    Publicerat av Camilla Olsson 2021-05-14, kl 11:19