Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Dags för serieträffar på röd nivå

I fredags var det sista dagen för serieanmälan och nu håller vi på att sammanställa alla anmälningar. Under veckan kommer Tävlingskommittén göra preliminära serieindelningar för Röd nivå. Den kommer att presenteras senast på fredag 25 maj.

För serierna på Röd nivå är nästa steg i processen våra serieträffar. För Röd nivå så har gör Tävlingskommittén en preliminär serieindelning som sedan används som utgångspunkt till serieträffarna.

Till serieträffarna bjuds alla föreningar in som har lag anmälda till röd nivå för att diskutera serieindelningen. Efter serieträffen tar TK med sig synpunkterna när man sedan fastställer serieindelningen.

Serieträff sker följande dagar:
Pojkar tisdag 29/5 kl 18:00 Idrottens Hus, Karlstad
Flickor onsdag 30/5 kl 18:00 Idrottens Hus, Karlstad

Anmälan för serieträffarna (namn på personerna som kommer samt vilken förening man kommer från) ska skickas till johan.carlsson@varmland.rf.se senast söndag 27/5.

För serierna på Blå nivå så presenteras en preliminär serieindelning senast den 2 juni. Efter det kan föreningar lämna synpunkter till TK innan serieindelningen fastställs senast 9 juni. Detsamma gäller Grön nivå samt även våra seniorserier.

short_text    Publicerat av Camilla Olsson 2018-09-24, kl 09:13