Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Dags för DM-finaler i Hammarö Arena

Imorgon, 2 februari, arrangerar VIBF tillsammans Skoghalls IBK årets upplaga av DM-finalerna. Tre matcher kommer spelas mellan 10:00 och 16:15 i Hammarö Arena. Hela sju föreningar finns representerade bland de sex medverkande lagen.

Tidigare säsonger så har DM-finalerna spelats över två dagar men från och med årets säsong är den en dag som gäller. Orsaken till det är att junior-DM avgjordes under en helg i september samt att 13-DM har ändrats till Lilla VM, och spelades i november.

Det innebär att det är senior- och F/P15-DM som ska avgöras. Tyvärr har vi tvingats flytta damernas final eftersom GS 86 AIF/Fagerås BK under helgen deltar i Regionslutspelet i DJ18-SM. Den matchen, där Karlstad IBF är det andra laget, är ännu inte schemalagd.

Men vi har tre mycket spännande matcher att se framemot imorgon. Först ut är P15-finalen mellan arrangerade Skoghalls IBK och Filipstad IBK, matchstart är 10:00.

Andra matchen är finalen i F15 där två kombinerade lag möts, SK Sifhälla/Grums IBK och Fagerås BK/BKI Sunnanå. Matchstart för den matchen är 12:00.

Sista matchen ät således herrfinalen och där möts allsvenska Karlstad IBF och division 1-laget Filipstad IBK. För Filipstad blir det deras andra raka final i herr-DM. Matchstart är 14:15.

Utöver dessa tre matcher så arrangerar Skoghalls IBK under helgen även Regionslutspelet i DJ18-SM, vilket innebär att det under lördagen kommer spelas sex högklassiga juniormatcher i Hammarö Arena. Så den som vill se bra innebandy ska bege sig ut till "öa" imorgon.

short_text    Publicerat av Johan Carlsson 2019-02-01, kl 13:15