Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Arrangörer utsedda för Lilla VM och DM säsongen 2020-2021

Under den kommande säsongen så arrangerar Värmlands IBF fyra större arrangemang i form av två slutspel i Lilla VM, finalspel av senior- och F/P15-DM och junior-DM:s cuphelg. Många föreningar har sökt arrangemangen och Tävlingskommittén har nu utsett vilka som fått arrangemangen.

Junior-DM är först ut och arrangeras helgen 5-6 september och kommer spelas i Karlstad Innebandyarena med HAIK som medarrangör. Det nya upplägget för junior-DM, där hela DM genomförs som en cup har blivit mycket lyckat. På grund av Covid-19 är det väldigt osäker just nu om vi kan genomföra det som en cup. Tävlingskommittén tittar på alternativa förslag hur vi ska genomföra junior-DM under säsongen. Beslut kommer senast 3 augusti.

Helgen 14-15 november så genomförs Lilla VM för F/P13 (födda 2007). På lördagen spelas kval på flera platser runt om i Värmland (se länk nedan). Sedan på söndag är det slutspel och det kommer arrangeras i Hammarö Arena med Skoghalls IBK som medarrangör.

Arrangörer av kvalspel Lilla VM F/P13

6 februari är det dags för finalerna i senior- och F/P15-DM (födda 2005) och det kommer gå av stapeln i Uddeholm Arena med Hagfors IBS som medarrangör. Det kommer spelas fyra finaler under dagen. Vägen fram till de fyra finaler går via utslagsmatcher för de anmälda lagen under hösten/vintern.

Det sista arrangemanget, och det som avslutar hela säsongen på ungdomssidan, är Lilla VM för F/P14 (födda 2006) helgen 27-28 mars. Upplägget är precis lika som i 13-klassen. Söndagens slutspel kommer spelas i ECG Arena med BKI Sunnanå som medarrangör. Arenan som stod klar förra säsongen skulle ha detta arrangemang redan i våras, då men så kom ju Covid-19 i vägen så vi är väldigt glada att BKI Sunnanå ville söka i år igen och genomföra detta slutspel i den nya arenan.

Arrangörer av kvalspel Lilla VM F/P14

short_text    Publicerat av Peter Andersson 2020-06-16, kl 09:46