Nuvarande riktlinjer och rekommendationer avseende match, träning och cup:

Läs mer

Ändring i seniorserier

På måndag, 18 maj, är sista dagen att anmäla sina lag till seriespel inför den kommande säsongen. Men redan har det skett ändringar i seniorserierna sedan två föreningar meddelat att deras lag utgår.

IBF Örebro Ungdom skulle ha spelat i damer division 1 till hösten men meddelade under förra veckan att de avanmäler sig från serien. Deras plats tas över av det bästa tredjeplacerade laget i division 2 och det var Kristinehamns IBF. Den vakanta platsen i division 2 efter Kristinehamns IBF går till GS 86 AIF U. GS 86 U fick frågan efter att första laget på vakanslistan tackat nej platsen.

I herrserierna är det SK Örnen som avanmält sig från division 2, istället kommer föreningens A-lag ta över U-lagets plats i division 4. Hultsberg/Björkås IBF, som slutade fyra i division 3 och var först på vakanslistan, har tackat ja till ta över Örnens plats i division 2. Platsen i division 3 tar Hultsberg/Björkås IBF U över sedan laget som var etta på vakanslistan tackat nej till platsen. Hultsberg/Björkås U var således tvåa på vakanslistan.

Till sist är det IFK Heden som tar klivet upp från division 5 till division 4 och fyller den vakanta platsen efter Hultsberg/Björkås IBF U.

Eftersom serieanmälan ska vara inne på måndag så kan det ske fler ändringar beroende på hur serieanmälan ser ut.

Här finns all information om serieanmälan

Sammanfattning:

Dam

IBF Örebro Ungdom, division 1 - avanmält
Kristinehamns IBF, från division 2 till division 1
GS 86 AIF U, från division 3 till division 2

Herr

SK Örnen, division 2 - avanmält (tar över U-lagets plats i division 4)
Hultsberg/Björkås IBF, från division 3 till division 2
Hultsberg/Björkås IBF U, från division 4 till division 3
IFK Heden, från division 5 till division 4

short_text    Skrivet av Johan Carlsson 13 maj 2020