10 februari sista dagen att anmäla sig till distriktslagsläger vecka 9

På sportlovet (vecka 9) är det dags för distriktslagsläger, den här gången för våra killar och tjejer födda 2004 och 2005. Sista anmälningsdag är 10 februari. Varmt välkomna!


Tider 

Lägret är ett endagarsläger och genomförs i Hammarö Arena under v. 9. Tiderna läggs ut i samband med kallelsen på VIBF:s hemsida.

F04 Måndag - tisdag
P04 Måndag - tisdag

Syftet med innehållet på lägret är att det ska vara roligt att spela innebandy och att skapa en grund för individens fortsatta innebandyutveckling. Fortsatt fokus på Duellspel, Give and Go och beslut för utespelare samt grundposition och rörelseschema för målvakter. Det ska vara en progression från tidigare läger. Lägret ska innehålla träningspass och spel med fokus på SIU-modellens röda nivå.

Teoripasset ska ge spelarna kunskap om fysisk träning med fokus på sommarträning.

Detta läger är en heldag uppdelat på en grupp per dag och föreningarna anmäler spelare fritt. Kostnaden är 400 kr/spelare, vilket inkluderar lunch och en t-shirt. Kostnaden faktureras spelarens förening.

Länk till anmälan (lägret kallas "vårläger distriktslag")

P05 Onsdag - torsdag
F05 Onsdag - torsdag

Syftet med innehållet på lägret är att det ska vara roligt att spela innebandy och att skapa en grund för individens fortsatta innebandyutveckling. Fortsatt fokus på Duellspel, Give and Go och beslut för utespelare samt grundposition och rörelseschema för målvakter. Det ska vara en progression från tidigare läger. Lägret ska innehålla träningspass och spel med fokus på SIU-modellens röda nivå. Teoripasset ska ge spelarna kunskap om kost och sömn.

Detta läger genomförs under en heldag och föreningarna anmäler spelare fritt. Kostnaden är 400 kr/spelare, vilket inkluderar lunch och en t-shirt. Kostanden faktureras spelarens förening.

Länk till anmälan (lägret kallas "vårläger distriktslag")

 

 

short_text    Skrivet av Johan Carlsson 20 december 2019