Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Västanhede ny partner till Svensk Innebandy

Bussbolaget Västanhede går in och blir ny transportpartner till Svensk Innebandy. Avtalet som sträcker sig över två år innebär att alla inom Svensk Innebandy kommer att kunna resa på ett hållbart, säkert och komfortabelt sätt till sina matcher och arrangemang.

Västanhede Trafik som grundades på 1940-talet har växt rejält de senaste åren och utökat sin verksamhet, både till nya geografiska områden och kunder. Bolaget har gått från ett enmansbolag till en koncern med flera bolag och cirka 300 anställda. Nu blir man ny partner till Svensk Innebandy.

– Vi på Västanhede är stolta över att få förtroende att vara transportpartner till Svenska Innebandyförbundet. Våra värdegrunder sammanfaller väl gällande Alla människors lika värde samt vikten av att värna om vår miljö. Vi ser också vikten av att få vara delaktig i att transportera de olika lagen på ett säkert och komfortabelt sätt, samtidigt som vi möjliggör ungdomarnas möjligheter att utöva sin sport över hela landet. Vi vill verkligen att deras resa skall vara lika viktig som målet, säger Tomas Ramsell, vd och ägare av Västanhede Trafik.

Avtalet med Svensk Innebandy skrivs över två år och Västanhede blir en busspartner som finns redo för hela Svensk Innebandys verksamhet.

– Det känns otroligt kul att Västanhede väljer att gå in som partner till Svensk Innebandy. Vi bägge sätter hållbarhet och miljön först och det känns bra att nu kunna erbjuda en busspartner som finns redo för vår verksamhet så att allt från domare till spelare, till landslag, kan ta sig fram på ett säkert och bekvämt sätt, säger Stefan Jonasson, marknads och arrangemangschef på Svenska Innebandyförbundet.

short_text    Publicerat av Tero Marjamäki 2022-03-22, kl 15:32