Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Utveckla föreningen med Vår Förening Vill

Vill din förening skapa en stark och positiv föreningskultur där alla känner sig välkomna? Eller vill ni kanske få bättre ekonomi och stärka ert varumärke? Oavsett vad er förening vill utveckla så hjälper Vår Förening Vill er att lyckas.

Under hösten har det nya föreningsverktyget Vår Förening Vill lanserats. Det är ett enkelt och smidigt verktyg som tagits fram i ett samarbete mellan Svenska Innebandyförbundet och distrikten. Verktyget ska hjälpa föreningar att utvecklas och nå sina mål och i längden målen i Svensk Innebandy Vill

Med ett 6-stegsprogram kommer deltagare guidas steg för steg och mötas av analysverktyg, utbildningsmaterial, arbetsuppgifter, reflektionsfrågor, tips och inspiration till hur föreningen kan arbeta för att utvecklas.   

Verktyget är webbaserat med inslag av fysiska möten. Där föreningen stegvis kommer att arbeta med föreningsutveckling utefter fyra olika teman: Föreningsidé, Organisation, Verksamhet och Kommunikation.    

Arbetet kan föreningarna genomföra med en handledare från ett innebandydistrikt eller regionalt RF-SISU. Om föreningen hellre föredrar att jobba på egen hand går även det.   

Låter det intressant?
Kontakta Josefine Sinclair, Svensk Innebandys föreningsutvecklingsansvarig: 
Mail: josefine.sinclair@innebandy.se
Telefon: 070-2968252

Läs mer på utbildningsportalen

 

short_text    Publicerat av Veronica Köhler 2020-10-06, kl 11:56