Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

Tre nominerade par i Årets domare

Tre domarpar i herrarnas SSL är nominerade till Årets domare. Vinnarna presenteras på fredag på innebandy.se.

Nomineringar Årets domare i SSL herr

Simon Broman och Martin Matti
”Simon Broman och Martin Matti är det domarpar i gruppen SSL herr som gjort den största utvecklingen över säsongen och genom slutspelet. Domarparet har överlag visat hög klass i sina uppdrag. De har fortsatt etablera sitt varumärke samtidigt som de utvecklat sin matchledning, där de skapat nycklar för att sälja de större besluten. Domarparet utstrålar en trygghet på planen, är konsekventa och skapar allt som oftast ett bra flyt i sina matcher.”

Thomas Andersson och Rickard Wissman
”Thomas Andersson och Rickard Wissman är minutiösa i sina förberedelser inför varje uppdrag och uppvisar stor seriositet i allt de gör. Domarparet har under säsongen och genom slutspelet presterat mycket bra prestationer gång efter annan. Genom effektiv kommunikation och proaktiv matchledning, där de tydligt visar sina bedömningar och beslut, skapar de både en bra atmosfär på planen och goda förutsättning för en attraktiv innebandy.”

Daniel Böcker och Andreas Lybacken
”Daniel Böcker och Andreas Lybacken har säsongen igenom levererat stabila insatser i såväl grundserie som slutspel. Bedömningssäkerheten och tydligheten i domarskapet är nyckelfaktorer som paret fortsätter att jobba utifrån. Detta i kombination med en utvecklad kommunikationsförmåga har etablerat paret i den absoluta toppen nationellt. Allt sammantaget gör att paret nu är nominerade till årets domarpar för första gången.”


Tidigare års vinnare.

 

short_text    Publicerat av Lisa Eskils 2021-04-28, kl 08:00