Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Svensk Innebandy storsatsar på streckdramatiken i Allsvenskan

Den 5:e och 13:e mars lanseras Studio Allsvenskan, en fem timmar lång studiosändning helt utan kostnad för tittarna, en sändning med uppsnack, experter, gäster och reportage. Samt givetvis livesändning av högkvalitativa matcher från både dam- och herrallsvenskan där playoffplatser står på spel. "En viktig satsning för oss i att öka tillgängligheten till att få fler att se och uppleva innebandy, det är också en del i arbetet inom vår målsättning att bli folksporten i Sverige", säger Mikael Ahlerup, generalsekreterare på Svensk Innebandy.  
 
Studio Allsvenskan är Svensk Innebandys storsatsning på landets näst högsta liga, innebandyallsvenskan med flertalet profilerade spelare, som sänds på Svensk Innebandys plattform – InnebandyTV. ​ 
 
Studio Allsvenskan kommer att ledas av Svensk Innebandys varumärkesansvarige Lisa Eskils. Hon kommer ha celebert besök i form av välrutinerade kommentatorn Marcus Magnusson och experter i form av tidigare stjärnspelarna Anna Wijk & Mattias Samuelsson som miljontalstittare känner igen från SVTs sändningar från herr- och dam VM.  

Tittarna kommer kunna få ta del av uppsnack, sammanfattningar, highlights, reportage och livesändningar av toppmatcher från både dam- och herrallsvenskan i de sista avgörande omgångarna under de drygt fem timmar långa sändningarna den 5 och 13 mars.  
 
– Vi vill bygga Svensk Innebandy större och starkare, vi har redan VM i SVT och SSL i Sportexpressen, i arbetet framåt har vi nu skapat ett nytt sätt att visa upp och lyfta Allsvenskan som är vår näst högsta serie. Studio Allsvenskan kommer förutom spännande matcher, bjuda på intresseväckande inslag där tittarna kommer få lära känna profiler och lag på sin resa mot SSL, men också innehålla gäster och intressanta samtal i studion med bl.a. landets främsta experter Anna Wijk och Mattias Samuelson. Det kommer garanterat bli medryckande sändningar och är en viktig test för oss då vi planerar för fortsättning i höst efter utvärdering av dessa två helger, säger Mikael Ahlerup.     
 
Med start 5 mars kommer Studio Allsvenskan prata upp och sända matcherna Västerås IBS mot Skoghalls IBK, som gör upp om den sista playoffplatsen, samt senare under dagen Höllvikens IBF som ska utmana Warberg IC i kampen att bli ett av de fyra lag som tar sig vidare till playoffspel. Missa inte chansen att se innebandydramatik i högsta klass tillsammans med Studio Allsvenskan – gratis på InnebandyTV. 
 
Här på InnebandyTV kommer du kunna se Studio Allsvenskan och de spännande matcherna.
Sändningen börjar klockan 12:15.  

Inget konto behövs för att se Studio Allsvenskan.  

short_text    Publicerat av Martin Almroth 2022-03-02, kl 17:45