Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Svensk Innebandy söker projektledare

Brinner du för den viktiga samhällsfrågan, fler i rörelse? Vill du vara med och driva frågan om återstartsarbete och aktiviteter för Svensk Innebandy? Nu söker vi flera nya projektledare som drivs av utveckling, har framåtanda och gillar relationsskapande. Låter du som en av dessa? Läs allt om tjänsten här och skicka in din ansökan idag.

Hos oss på Svensk Innebandy kommer du som projektledare att vara en viktig del i arbetet att stärka innebandyns långsiktiga utveckling i Sverige. Vi vill bli folksporten för alla, vi vill våga tänka nytt och göra skillnad i samhället.

Totalt kommer fyra tjänster att rekryteras med säte i respektive distrikt/region

  • Gävleborg, Uppland och Dalarna (GUD) – 2 heltid
  • Norrbotten – 1 heltid
  • Jämtland/Härjedalen – 1 deltid

Om tjänsterna
Idrotten har drabbats hårt av coronapandemin. Idag har vi på Svensk Innebandy lyckats starta upp vår verksamhet brett igen, men vi behöver vidare arbeta med att återrekrytera, nyrekrytera och behålla nya samt gamla medlemmar. Flera distrikt har gemensamt gått samman och bestämt sig, vi vill återrekrytera systematiskt och koordinerat varför flera tjänster samtidigt erbjuds. I rollen som projektledare kommer du få en varierande och spännande vardag i att bedriva, leda och arbeta operativt med återstartsarbetet och återstartsaktiviteter. Du kommer verka som samordnare mellan föreningar, skolor, distrikt, kommuner och andra parter som är en viktig del i arbetet kring återstartsstöd. Allt i syfte att fler personer ska spela innebandy och att bli folksporten för alla.

Arbetsuppgifter
Ha kontakt med föreningar, skolor, kommuner etc.
Starta upp återstartsaktiviteter/satsningar till exempel: aktiviteter i skolan, läger, prova-på-aktiviteter
Delta på möten med olika aktörer som berör återstart
Kvalitetssäkra att återstartsaktiviteterna går i linje med Svensk Innebandy Vill. Läs mer om tjänsten/tjänsterna här.

Anställningen
Tjänsterna är på heltid (exkluderat Jämtland/Härjedalen), kvällstid förekommer och en allmän visstidsanställning till minst 2021-06-30 med chans till förlängning.
Eftersom tjänsten innebär att träffa föreningar runt om i Sverige/regionen kommer det innebära en del resor. En resa kan innefatta flera aktiviteter och sker rimligtvis minst 1-2 gånger per vecka.
Vi tillämpar individuell lönesättning relaterad till vår bransch (idrott). Kollektivavtal genom Unionen, Ledarna och Akavia.

Placeringsort
Efter överenskommelse inom GUD, Luleå (Norrbotten) och Östersund (Jämtland/Härjedalen).

Ansökan
Din ansökan ska innehålla ett personligt brev och CV. Märk din ansökan ”Projektledare Svensk Innebandy” och den region du vill arbeta inom: GUD, Luleå (Norrbotten) och Östersund (Jämtland/Härjedalen).

Vi tar emot ansökningar endast via: jobb@innebandy.se
Skicka din ansökan senast 2021-11-30. Vi gör urval och intervjuar löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

Övrigt
Vi behåller din ansökan med innehåll och person- och kontaktuppgifter under sex (6) månader från att vi offentliggjort vem som fått tjänsten. Därefter kommer vi att radera hela ansökan om du inte meddelar oss att behålla den i max två (2) år från att vi offentliggjort vem som fått tjänsten. Läs mer om hur Svensk Innebandy behandlar personuppgifter på: www.innebandy.se/gdpr

Kontakt:
Anders Jonsson
Utvecklingschef
08-514 274 16

Sofia Haglund
HR-chef, Svensk Innebandy
0722049343

short_text    Publicerat av Martin Almroth 2022-02-23, kl 15:00