Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

Svensk Innebandy söker projektledare till VM i Uppsala 2020 & 2021

Nu söker Svenska Innebandyförbundet en projektledare för de två internationella mästerskap som Sverige står som värd för 2020 och 2021.

Svensk Innebandys syfte är att erbjuda en enkel, rolig sport som alla kan utöva hela livet. Som bidrar till ökad fysisk aktivitet, rörelserikedom och tar en aktiv roll i att bygga det svenska samhället.

Vi har i dag 116 000 licensierade spelare och totalt spelar över en halv miljon människor innebandy i Sverige i någon form.

Nu söker Svenska Innebandyförbundet en projektledare för de två internationella världsmästerskap som Sverige står som värd för 2020 och 2021. Tjänsten, som utgår från IFU Arena i Uppsala, är en projektanställning på 100 % under perioden 20190901–20211231.

I rollen är du navet i VM-organisationen och samordnar arbetet mellan de involverade parterna. Du är den självklara ambassadören för mästerskapen och Svensk Innebandy och är drivande i att målen för desamma uppnås.

Du kommer att ingå i Svenska Innebandyförbundets arrangemangsenhet där vi jobbar tätt ihop. Därför söker vi en person med god samarbetsförmåga - en lagspelare. Den vi letar efter är självgående, strukturerad, skicklig på att kommunicera samt klarar av att företräda och tala väl för Svensk Innebandy.

Erfarenhet av projektledning av evenemang, marknadsföring/försäljning och förståelse för drivkrafterna inom ideella verksamheter är meriterande. Du behöver behärska engelska i tal och skrift samt inneha körkort (B).

Svensk Innebandys kärnvärden är inkludering, samverkan och nyskapande. Som person vill vi därför att du är:

· Varm och välkomnande
· Modig
· Öppen
· Passionerad

Anställning:
Tjänsten är en avtalad visstidsanställning på 100 % under perioden 20190901–20211231 och är placerad hos Upplands Innebandyförbund i IFU Arena, Uppsala. Kvälls- och helgarbete förekommer, samt resor inom landet. Vi tillämpar individuell lönesättning relaterad till vår bransch (idrott). Kollektivavtal genom Unionen finns.

Din ansökan ska innehålla en presentation av dig själv, CV, löneanspråk och information om när du är tillgänglig.
Märk din ansökan ”Projektledare”. Vi tar endast emot ansökningar via jobb@innebandy.se.

Skicka din ansökan senast 2019-06-17. Urval och intervjuer sker fortlöpande så vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt:
Frågor om tjänsten och Svenska Innebandyförbundet besvaras av Hanna Sandberg, 08-514 274 32

Övrigt:
Vi behåller din ansökan med innehåll och person- och kontaktuppgifter under sex (6) månader från att vi offentliggjort vem som har fått tjänsten. Därefter kommer vi att radera hela ansökan om du inte meddelar oss att behålla den i max två (2) år från att vi offentliggjort vem som har fått tjänsten.
Läs mer om hur Svensk Innebandy behandlar personuppgifter på www.innebandy.se/gdpr

short_text    Publicerat av Anton Rosenblad 2020-10-06, kl 11:55