Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Svensk Innebandy söker ny medarbetare

Vi söker en medarbetare med ansvar för barn- och ungdomsområdet till Sportkontoret i Solna.

Du kommer att ingå i Svenska Innebandyförbundets Utvecklingsenhet, som jobbar tätt tillsammans i sin grupp men också över verksamhetsgränserna med övriga enheter på Sportkontoret. Vi bygger vår utvecklingsverksamhet på vetenskaplig grund och en mix av beprövad erfarenhet och nyskapande där traditionell idrottsverksamhet möter det moderna samhällets utmaningar och förväntningar.

I din tjänst ska du ha ett helhetsgrepp över Svensk Innebandys barn- och ungdomsfrågor inklusive spelar- och aktivitetsutveckling. Arbetet innebär bl.a. planering, projektledning och materialproduktion inom utbildningsområdet, delaktighetsfrågor, barnkonventionens genomslag samt Svensk Innebandys Utvecklingsmodell i Praktiken.

Vi söker dig som har erfarenhet av idrottsområdet, gärna av innebandysporten, och med god kännedom om idrottens organisation. Du har adekvat utbildning inom området, där en högskoleutbildning med beteendevetenskaplig inriktning eller lärarutbildning ses som extra meriterande. Som person är du kvalitetsmedveten, strukturerad och analytisk, skicklig på att kommunicera samt klara av att företräda och tala väl för Svensk Innebandy. Du behöver vara bekväm med att stå framför andra och tala om ditt och innebandyns arbete med barn- och ungdomsfrågor.

Svensk Innebandys syfte är att erbjuda en enkel, rolig sport som alla kan utöva hela livet. Vi bidrar till ökad fysisk aktivitet, rörelserikedom och tar en aktiv roll i att bygga det svenska samhället. Vi har idag c:a 120 000 licensierade spelare och totalt beräknas över en halv miljon människor leka, träna och spela innebandy i Sverige i någon form varje vecka.

Svensk Innebandys kärnvärden är inkludering, samverkan och nyskapande. Arbetsplatsen präglas av respekt och personligt ledarskap. Som person vill vi därför att du är: 

- Varm och välkomnande 

- Öppen och självreflekterande

- Modig och nytänkande

- Passionerad och professionell

Vi strävar efter att testa nya idéer, riva gamla strukturer och göra skillnad i samhället. Gör du? 
Läs gärna mer om vad Svensk Innebandy Vill och om Svensk Innebandys Utvecklingsmodell.

Anställning:  
Tjänsten är på heltid och en tillsvidareanställning med provanställning i sex månader. Arbetet utförs huvudsakligen under kontorstid på Sportkontoret i Solna men en del resor med övernattning samt kvälls- och helgarbete förekommer. Vi tillämpar individuell lönesättning relaterad till vår bransch (idrott). Kollektivavtal genom Unionen finns.  

Ansökan:
Din ansökan ska innehålla en presentation av dig själv, CV, löneanspråk och information om när du är tillgänglig.

Märk din ansökan ”Barn och Ungdom”. Vi tar emot ansökningar endast via: jobb@innebandy.se. 

Skicka din ansökan senast 2021-05-16. Urval och intervjuer sker fortlöpande så vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt. 

Kontakt: 
Frågor om tjänsten besvaras av utvecklingschef Anders Jonsson, 070 – 790 17 16 eller anders.jonsson@innebandy.se.


Övrigt: 
Vi behåller din ansökan med innehåll och person- och kontaktuppgifter under sex (6) månader från att vi offentliggjort vem som fått tjänsten. Därefter kommer vi att radera hela ansökan om du inte meddelar oss att behålla den i max två (2) år från att vi offentliggjort vem som fått tjänsten. Läs mer om hur Svensk Innebandy behandlar personuppgifter på www.innebandy.se/gdpr 

 

short_text    Publicerat av Lisa Eskils 2021-04-23, kl 08:50