Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Svensk Innebandy söker Inkluderingsansvarig (vikariat)

Brinner du för att få fler i rörelse? Vill du vara med och driva frågan och aktiviteter inom motion hos en av Sveriges största idrotter? Som inkluderingsansvarig kommer du under ett föräldravikariat att fokusera på området motion och våra strukturer för motionsinnebandy.

Vi söker dig som drivs av utveckling, har framåtanda och gillar relationsskapande. Låter det här som du? Då ska du läsa vidare om tjänsten nedan och skicka in din ansökan.

Hos oss på Svensk Innebandy kommer du att vara en viktig del i arbetet att stärka innebandyns långsiktiga utveckling i Sverige - vi vill bli folksporten för alla, vi vill tänka nytt och göra skillnad i samhället.

Om tjänsten
Nu söker vi på Svensk Innebandy en vikarie till rollen som inkluderingsansvarig.
Inez Rehn som just nu har den rollen säger såhär:
“Jag har arbetat på Svenska Innebandyförbundet i drygt 2 år och kan verkligen rekommendera Svensk Innebandy som arbetsgivare. Att arbeta överlag inom idrottsrörelsen är att röra sig i sammanhang med väldigt mycket innovativa människor och idéer och i detta är just innebandyn absolut en drivande kraft. Du kommer att ha förmånen att få arbeta nära och känna den ideella kraften i vårt föreningsliv med ledare och aktiva samtidigt som du befinner dig i en modern organisation med tydliga ambitioner kring struktur och samordning. Svensk Innebandy strävar efter att bli folksporten för alla och vårt arbete med att vara en positiv kraft i samhället genomsyrar allt vi gör. “

Idag arbetar vi på Svensk Innebandy med att bli folksporten för alla, genom tre framtagna motionskoncept samt stöttning till regionala initiativ kring motionsserier. Genom detta vikariat och det extra fokuset det kommer ha på motionsinnebandy är vår förhoppning och ambition att vi ska ta nästa steg i arbetet. Du som Inkluderingsansvarig kommer även att arbeta med att ta fram en struktur för hur vår innebandy på motionsnivå ska utformas för att attrahera så många som möjligt från så många olika grupper i det svenska samhället som det är möjligt. Vidare kommer du även arbeta med att se över licensformer inom målgruppen motionärer och driva arbetet för att ta fram en modell för motionsinnebandy. Du ska även vara ett stöd för våra fantastiska distrikt runt om i Sverige, inom redan framtagna motionskoncept som Floorball Fitness, Innebandy Flex och Innebandy+.

Som inkluderingsansvarig på Svensk Innebandy kommer du ingå i vår utvecklingsenhet som jobbar tätt ihop samt med övriga enheter, därför söker vi en person med god samarbetsförmåga och en lagspelare.

Arbetsuppgifter

  • Driva och projektleda arbetet med att definiera våra verksamhetsmål i Svensk Innebandy Vill kring antal motionärer och motionsinnebandy
  • Driva och projektleda arbetet med att hitta en licenshantering som passar för målgruppen motionärer
  • Driva och projektleda arbetet med att ta fram Svensk Innebandys modell för motionsinnebandy
  • Vara ett stöd, så väl kompetensmässigt som operativt till föreningar och distrikt som arbetar med våra framtagna motionskoncept (Floorball Fitness, Innebandy Flex, Innebandy+)

Vi ser att du som söker har

  • För tjänsten relevant postgymnasial utbildning
  • Erfarenhet av projektledning
  • Svenska i tal och skrift
  • Körkort B

Meriterande om du har

  • Kunskap om svensk idrott och föreningsliv och/eller ideell sektor

Att jobba hos oss på Svensk Innebandy
Du kommer jobba med härliga kollegor som hjälper varandra, bryr sig om varandra och hjälper varandra att bli bättre. Vi tycker att det är viktigt att vi alla är med och bidrar till vår positiva kontorskultur och att vi dagligen fokuserar på det personliga ledarskapet – att vi agerar utifrån vår värdegrund och att vi alla har ansvar att agera utifrån den.

Som anställd hos oss får du möjlighet att utvecklas, du får frihet under ansvar och ledare som lyssnar på dig, stöttar dig men ställer krav när det behövs.

Hos oss får du bra förmåner såsom friskvårdbidrag, hälsokontroll, flexibla arbetstider och hybridupplägg vad gäller hur vi jobbar från kontoret. Vi hittar på roliga saker efter jobbet och vårt fokus är alltid att bygga ett starkt lag.

Svensk Innebandys syfte är att erbjuda en enkel, rolig sport som alla kan utöva hela livet. Vi bidrar till ökad fysisk aktivitet, rörelserikedom och tar en aktiv roll i att bygga det svenska samhället. Vi har idag cirka 107 000 licensierade spelare och totalt beräknas över en halv miljon människor leka, träna och spela innebandy i Sverige i någon form varje vecka.

Våra kärnvärden på Svensk Innebandy är inkludering, samverkan och nyskapande. Arbetsplatsen präglas av respekt och personligt ledarskap. Som person vill vi därför att du är:

Varm och välkomnande 

Öppen och självreflekterande

Modig och nytänkande

Passionerad och professionell

Vi strävar efter att testa nya idéer, riva gamla strukturer och göra skillnad i samhället. Gör du? Läs gärna mer om hur vi tänker på  www.Innebandyvill.se


Anställning
Tjänsten är på heltid, dagtid men det förekommer till viss del kvälls- och helgjobb.
Ett vikariat med start omgående till och med 2023-01-13.
Placeringsort: Stockholm, Skanstull
Vi tillämpar individuell lönesättning relaterad till vår bransch (idrott). Kollektivavtal genom Unionen, Akavia och Ledarna.

Ansökan
Din ansökan ska innehålla ett CV och personligt brev. Märk din ansökan ”Inkluderingsansvarig”.
Vi tar emot ansökningar endast via: jobb@innebandy.se.

Skicka din ansökan senast 2022-03-13. Vi gör urval och intervjuar löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

Övrigt
Vi behåller din ansökan med innehåll och person- och kontaktuppgifter under sex (6) månader från att vi offentliggjort vem som fått tjänsten. Därefter kommer vi att radera hela ansökan om du inte meddelar oss att behålla den i max två (2) år från att vi offentliggjort vem som fått tjänsten. Läs mer om hur Svensk Innebandy behandlar personuppgifter på: www.innebandy.se/gdpr


Kontakt:
Anders Jonsson
Utvecklingschef
0707 90 17 16

Sofia Haglund
HR-chef
0722 04 93 43

short_text    Publicerat av Tero Marjamäki 2022-02-23, kl 15:11