Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Snart lanseras Vår Förening Vill

I höst öppnar det webbaserade föreningsutvecklingsverktyget Vår Förening Vill. Det är ett 6-stegsprogram där du som deltagare guidas steg för steg och kommer att mötas av analysverktyg, utbildningsmaterial, arbetsuppgifter, reflektionsfrågor, tips och inspiration, till hur ni kan arbeta för att utveckla er förening.

- Det känns fantastiskt att vi nu är igång och kan erbjuda ett verktyg som underlättar för alla föreningar, oberoende hur stor eller liten föreningen är, säger Josefine Sinclair, föreningsutvecklingsansvarig på Svensk Innebandy.

Vår Förening Vill erbjuder ett webbaserat föreningsutvecklingsverktyg med inslag av fysiska möten. Här kommer föreningen stegvis att arbeta med föreningsutveckling utefter fyra olika teman: Föreningsidé, Organisation, Verksamhet och Kommunikation. 
Verktyget är utformat som ett 6-stegsprogram som enkelt kan genomföras när som helst utan tidsbegränsning. Projektet kan genomföras med en handledare från ett innebandydistrikt eller regionalt RF-SISU. Om föreningen hellre föredrar att jobba på egen hand går även det.

Projektet startades som ett samarbete mellan Svenska Innebandyförbundet och distrikten för att kunna erbjuda ett stödverktyg till föreningarna. Målet är att ge det stöd som behövs för att nå de mål som föreningen strävar efter, men också att i längden ta hela innebandysverige närmare de gemensamma målen i Svensk Innebandy Vill.  

- För att ta oss närmare de gemensamma målen i Svensk Innebandy Vill behöver vi alla utvecklas och göra saker annorlunda. Innebandy ska vara en sport för alla, alltid. Vår verksamhet ska vara inkluderande, nytänkande och bra på att samverka. Vi ska med det sagt erbjuda en miljö där alla, oavsett vem, får möjligheten att utvecklas som innebandyspelare, idrottare, ledare, domare och människa. Det här tror vi att Vår Förening Vill kan bidra med.

Låter det intressant?
Kontakta Josefine Sinclair, Svensk Innebandys föreningsutvecklingsansvarig: 
Mail: josefine.sinclair@innebandy.se
Telefon: 070-2968252

 

 

short_text    Publicerat av Veronica Köhler 2020-10-06, kl 11:56