Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

Sjögren hoppas på hemmastöd i Champions Cup

Storvretas Albin Sjögren hoppas på ett rejält hemmastöd när Champions Cup avgörs i Gävle 3-4 januari.
- Det är ju bara en timme bort, det är en bra chans att se när världens bästa klubblag utses, säger han.

Regerande svenska mästarna på herrsidan, Storvreta, laddar för mästarturneringen Champions Cup. De nationella mästarna från i fjol från Sverige, Finland, Schweiz och Tjeckien möts i Gavlehov arena i Gävle 3-4 januari.
Forwarden Albin Sjögren, som ligger i toppen av Svenska Superligans poängliga, menar att laget har laddat länge för det som väntar.

- Det är ett stort mål vi har. När man vinner SM-guld blir det en chans på dubbeln. Vi vill vara det bästa klubblaget i världen, säger han.

Sjögren var med när Storvreta senast spelade Champions Cup, i Borås 2016. Då vann laget titeln efter en superjämn final mot finska Classic som slutade 2-1.

- Det var en väldigt tight final. Det blir alltid ett ställningskrig när man möter lag från andra länder. Det blir tuffa tag och domaren släpper på lite mer, säger Sjögren – som nu hoppas på mycket ”hemmapublik” i Gävle.

- Det är ju bara en timme bort, det är en bra chans att se när världens bästa klubblag utses. Jag hoppas att så många som möjligt kan komma.

Läs mer om Champions Cup och köp biljetter.

short_text    Publicerat av Anton Rosenblad 2020-10-06, kl 11:55