Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

SJ tillbaka som partner till Svensk Innebandy

Reseföretaget SJ är tillbaka som partner till Svensk Innebandy. Avtalet innebär bland annat att alla innebandylag och förbund kommer kunna resa rabatterat.  

Det känns bra att kunna erbjuda hela innebandysverige ett smidigt och hållbart resealternativ, säger Mikael Ahlerup, generalsekreterare för Svensk Innebandy.

SJ återvänder som partner till Svensk Innebandy. Samarbetet startar omgående och innebär att SJ bland annat erbjuder alla innebandylag och förbund att resa med Idrottsresan, vilket ger 15 procent rabatt på alla SJ:s tåg. Rabatten gäller för både spelare, kanslister och tjänsteanställda. 
 
– Samarbetet med Svenska Innebandyförbundet gör att fler klubbar i hela landet kan upptäcka hur smidigt, bekvämt och säkert det är att ta det klimatsmarta tåget till sina tävlingar, läger och cuper. En hållbar livsstil och klimatsmart resande är också frågor som allt fler idrottsförbund och föreningar brinner för i dag, säger Seung-Mo Koo, Försäljningsansvarig Idrott på SJ. 
 
På Svensk Innebandy gläds man åt att åter ha SJ som partner.  
 
Det känns oerhört bra att ha SJ tillbaka som partner. SJ liksom Svensk Innebandy har en central roll i många svenskars liv och tar också ett aktivt samhällsansvar. Genom samarbetet kommer vi nu kunna erbjuda klimatsmarta tågresor till rabatterade priser, vilket kommer hela innebandysverige till gagn, säger Stefan Jonasson, marknads- och arrangemangschef på Svensk Innebandy.  
 
SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder klimatsmarta tågresor i egen regi och i samarbete med andra. Som marknadsledande tågoperatör knyter SJ ihop Sverige, liksom Skandinaviens huvudstäder. I över 100 år har SJ varit idrottens transportör. 
SJ tar nu steget att vara SIBF:s Officiella Leverantör av resor. Genom samarbetet vill SJ öka sin kännedom och synlighet hos Innebandysverige. Med SJ Idrottsresan får föreningar anslutna till Riksidrottsförbundet minst 15 procent rabatt på alla idrottsresor. Läs mer här 

short_text    Publicerat av Ludvig Gustavsson 2022-03-25, kl 12:16