Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Så var damlandslagets läger

Under gårdagen avslutade damlandslaget sitt fyra dagarsläger i Sigtuna, där en relativt ny grupp träffades och fick chansen att visa upp sig.

Det har varit ett grymt läger, säger förbundskapten Åsa Karlsson.

I fyra dagar har damlandslaget haft ett läger i Sigtuna där de bland annat fokuserat på att implementera sin spelidé med fokus på försvarsspelet men också tagit del av VM-analysen och dess innehåll. Förbundskapten Åsa Karlsson är nöjd med de roliga och intensiva dagarna.

Det har varit ett grymt läger med riktigt bra träningar, bra fokus med bra stämning både på och utanför planen och spelmässigt så har det varit riktigt bra innebandy. Sigtuna har stått som värd för lägret och har gjort det mycket bra, med fina anläggningar, trevligt mottagande och fantastisk mat.

Under lägret har de bland annat haft tre träningar och två matcher, en internmatch och en match mot Bele Barkarbys herrjuniorer.

Malin Tillman, idrottspsykologiskrådgivare som numera är en del av staben var med för första gången och hon startade upp med att prata om bland annat hur man kan göra varandra bättre, hur och på vilket sätt man kan ge feedback men också om tankar, beteende och känslor.

Samtliga som var med på lägret har verkligen tagit för sig och visat att de vill vara med och fightas om de åtråvärda platserna till kommande VM.

Damlandslaget spelar VM på hemmaplan i Uppsala den 4-12 december 2021 i IFU arena.

short_text    Publicerat av Veronica Köhler 2020-10-06, kl 11:56