Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Så spelar herrlandslaget kval till VM 2022

Herrarnas VM-kval till VM 2022 spelas den 3-6 februari 2022 i Lochow, Polen - och nu står det klart att Sverige kommer att ställas mot Ryssland, Ungern och Frankrike i nästa års VM-kval. 

- Det ska bli kul att få uppleva ett VM-kval. Sen är det alltid ett tillfälle att träffa laget och jobba med laget, vi behöver varenda tillfälle som vi kan få att träffas, säger förbundskapten Thomas Brottman.

Herrlandslaget kommer att ställas mot Ryssland, Ungern och Frankrike under kvalet till VM 2022, motståndare som förbundskapten Thomas Brottman ser fram emot att möta.

- Det ska bli kul att se vart innebandyn är på väg någonstans rent breddmässigt. Det blir nog en läropeng för oss alla på ett sätt, säger Thomas Brottman.

VM-kvalet blir också ett tillfälle för förbundskaptenerna Thomas Brottman och Niklas Nordén att ta ut en spännande landslagstrupp till de kommande kvalmatcherna.

- Dels är det ett läge att kanske slussa in lite yngre förmågor och få dem att känna på hetluften.

VM 2022 spelas i schweiziska Zürich och Winterthur den 5-13 november nästa år. För herrlandslaget ligger det primära fokuset under VM-kvalet på att kvalificera sig till det kommande mästerskapet, berättar Thomas Brottman.

- Som det mesta jag vill med landslaget så ska vi vinna och visa upp en fin innebandy, avslutar Thomas Brottman.

Läs mer om VM-kvalet 2022 och se övriga kvalgrupper hos det Internationella Innebandyförbundet.

short_text    Publicerat av Ludvig Gustavsson 2021-09-09, kl 12:22