Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

Så jobbar Upplands Innebandyförbund med U19-VM

Arbetet med U19-VM och de andra tre evenemangen som kommer att äga rum i IFU Arena de kommande åren är i full gång. Upplands Innebandyförbund är en av medarrangörerna som kommer att vara med och arrangera mästerskapen tillsammans med Svensk Innebandy, Destination Uppsala, IFF och IFU Arena.

Upplands Innebandyförbund har primärt två ansvarsområden vilka är dels ett funktionärsansvar där de har hand om VIP, lagen, sekretariatet, administration och logistik. Dels så har de varit med och tagit fram en verksamhetsplan som utgår från Svensk Innebandy Vill som de döpt till Upplands Innebandyförbund Ska. I planeringen har de brutit ner målen så att de blir realistiska att genomföra under perioden för de fyra arrangemangen i IFU Arena. Målen som de brutit ned är att öka antalet licensierade spelare, motionärer, utbildade tränare, domare, antalet kvinnor samt öka intressegraden för våra landslag och Svenska Superligan. 

- Vi har en så otroligt stor möjlighet i och med de här evenemangen att kunna arbeta för många av de här målen i och med att det är en längre period där vi har möjlighet att involvera flera olika målgrupper och samla dessa på samma plats, säger Ebba Wengström i en intervju.

För att uppnå målen har arrangörerna tillsammans tagit fram en aktivitetsplan, med aktiviteter som kommer att äga rum i anknytning till U19-VM och de andra evenemangen. Några av aktiviteterna är att ta tillbaka skolgården, upplevelseturnering för nya flicklag och träffa landslagsspelare och prova på innebandy. 

Faktaruta
Finnkampen: 31 januari- 1 februari 2020
U19-VM: 6-10 maj 2020
Euro Floorball Tour: 13-15 november 2020
Dam-VM: 4-12 december 2021

Här hittar du biljetter till Finnkampen och U19-VM. 

short_text    Publicerat av Veronica Köhler 2020-10-06, kl 11:56