Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19

Läs mer

Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Så hjälper Floorball Fitness föreningar

Enkelheten med Floorball Fitness har lockat föreningar runt om i Sverige. Genom det enkla konceptet går det lätt att sätta ihop ett pass nästan vart som helst som dessutom alla kan vara med på. Oavsett vad deltagarna har för innebandyerfarenhet – det här konceptet passar alla.

Floorball Fitness är framtaget av Skånes Innebandyförbund tillsammans med Skånes Handbollförbund, Skånes Ishockeyförbund och RF-SISU Skåne. Det erbjuder ett paketerat träningskoncept för idrottsföreningar som vill utveckla sitt träningsutbud och bredda sin målgrupp.

Svensk Innebandys övergripande mål i Svensk Innebandy Vill är att ”Innebandy är en sport som alla ska kunna engagera sig i”. En del av målet, är att ha 60 000 licensierade motionärer. Genom att föreningen tar in och erbjuder ett motionskoncept i sin verksamhet kan vi tillsammans verka för fler motionärer i innebandyn. Floorball Fitness är ett av de motionsidrottskoncept som föreningar kan erbjuda sina medlemmar.

Anledningen till att det passar alla är för att det är enkelt att komma igång och det ger ett träningspass som är lätt att sätta ihop och genomföra. Genom upplägget Puls-Power-Play får deltagarna upp pulsen, stärker sin kropp och får spela på ett lustfyllt och kravlöst sätt. För i Floorball Fitness står träning och glädje i centrum och bidrar till den gemenskap som föreningslivet erbjuder. Konceptet passar alla målgrupper och föreningen väljer själv vilken grupp som man vill vända sig till.

Var med och hjälp oss mot målet till fler innebandymotionärer!

Låter det intressant?
Läs mer om Floorball Fitness här
Kontakta Sarah Jaxell på sarah.jaxell@innebandy.se

short_text    Publicerat av Veronica Köhler 2020-10-06, kl 11:56