Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Så blir nya Sweden Floorball Youth Camp

Svensk Innebandys stora utvecklingsläger Sweden Floorball Youth Camp ändrar koncept till i höst. Här är det nya upplägget.

Sweden Floorball Youth Camp (SFYC) riktar sig till 14-15-åringar som vill fortsätta utvecklas i sin innebandy. Lägerupplägget och träningarna är framtagna av bland annat landslagens förbundskaptener, och fokus läggs på de saker som är viktiga för framtidens innebandyspelare.

Under höstlovet, 1-4 november 2018, genomförs SFYC på ett nytt sätt. Svensk Innebandy arrangerar ett nationellt läger i IFU Arena i Uppsala. Tidigare har det arrnagerats på flera orter samtisigt. Till Uppsala kommer cirka 300 spelare födda 2003-04 att kunna söka sig.

För de spelare som är intresserade av att söka till Riksinnebandygymnasiet i Umeå är det också viktigt att söka till Uppsala, eftersom RIG-instruktörerna kommer att vara på plats där.

Förutom lägret i Uppsala kommer också ett antal regionala SFYC-läger arrangeras runtom i Sverige. I dagsläget är det inte klart var de kommer att genomföras. Mer information om det kommer på innebandy.se före 1 juni.

Anmälan till SFYC i Uppsala öppnar 1 juni. Vi återkommer med en länk till anmälan när den finns.

short_text    Publicerat av Anton Rosenblad 2020-10-06, kl 17:11