Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Nytt avtal ska stärka föreningarna

Svensk Innebandy har skrivit ett avtal med StarkRelation och Telenor – något som gynnar hela innebandysverige.
– Det här avtalet kan stärka alla föreningar i landet, säger Svensk Innebandys marknads- och arrangemangschef Stefan Jonasson.

Det nya avtalet innebär att samtliga föreningar som ingår i Svenska Innebandyförbundet har möjlighet att själva skriva förmånliga avtal med StarkRelation och Telenor gällande modern mobil kommunikation. Det innefattar telekom, IT, dokumenthantering och print.

– Det här avtalet kan stärka alla föreningar i landet. De kommer att kunna bli kontaktade för att ta del av erbjudanden och på så sätt skriva egna avtal. Vi vill att alla nya avtal vi skriver med partners även inkluderar hur föreningarna själva kan stärkas och stöttas, säger Svensk Innebandys marknads- och arrangemangschef Stefan Jonasson.

Per Söderström, VD på StarkRelation, ser fram emot att samarbetet kan gynna alla delar av innebandysverige.

– Det är otroligt spännande att få möjligheten och komma in som samarbetspartner till Svensk Innebandy och vara en del i att ta innebandyn till nästa nivå. Vi ser fram emot att, tillsammans med våra partners, kunna ta fram attraktiva erbjudanden för alla föreningar i landet. Genom det hoppas vi kunna hjälpa föreningar att spara in på onödiga administrativa kostnader, säger han.

Kontakt
Stefan Jonasson, marknads- och arrangemangschef Svensk Innebandy, tel: 070-431 12 57
Per Söderström, VD StarkRelation, tel: 070-104 11 56
Anton Rosenblad, tf kommunikationschef Svensk Innebandy, tel: 072-722 49 23

short_text    Publicerat av Anton Rosenblad 2020-10-06, kl 11:56