Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Mölnlycke blir spelort för första delen av Innebandyfesten

Inför säsongen beslutade Svenska Innebandyförbundet att dela upp Innebandyfesten i två fester. Nu står det klart att den första delen av Innebandyfesten kommer att spelas i Mölnlycke och nybyggda Wallenstam Arena. 

Svenska Innebandyförbundet beslutade inför säsongen att dela upp Innebandyfesten i två fester. En JAS-fest och en USM-fest där det sedan tidigare varit kommunicerat att den förstnämnda går av stapeln i Uppsala och IFU Arena.

Nu står det också klart att spelort för USM-festen blir Mölnlycke där Wallenstam Arena kommer att vara en av spelplatserna för evenemanget. 

– Det ska bli väldigt roligt att komma ner till Mölnlycke och nybyggda Wallenstam Arena, säger Svensk Innebandys marknads- och arrangemangschef Stefan Jonasson och fortsätter:

– Tillsammans med Västsvenska Innebandyförbundet blickar vi fram emot att genomföra ett fantastiskt evenemang och att få bjuda ungdomar och publik på en arena och ett innebandyevenemang i absoluta toppklass. 

Förutom Wallenstam Arena kommer USM-festen att spelas i Mölnlycke Idrottshall och Pinntorpshallen i Landvetter. 

– Äntligen ett mästerskap i Göteborg igen. Det ska bli fantastiskt kul att få genomföra detta i distriktets nya fina innebandyhall i Mölnlycke. Det är väldigt speciellt att få genomföra ett ungdoms SM i en region som Mölnlycke där vi har ett starkt innebandyfäste, säger Västsvenska Innebandyförbundets förbundschef Ulf Widell. 

Innebandyfesten 2021/22:
USM-festen – 1-3 April, Mölnlycke. 16 F16- och 16 P16-lag
JAS-festen – 15-17 april, Uppsala. 16 DJ18- och 16 HJ18-lag

short_text    Publicerat av Ludvig Gustavsson 2022-01-27, kl 09:47