Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Lyssna på Svensk Innebandys VM-podcast

VM i Uppsala och Helsingfors närmar sig. Nu är det klart att Svensk Innebandy producerar en officiell VM-podcast, som erfarna duon August Spångberg och Albin Skur producerar.
– Vi hoppas leverera en podcast som lyfter upp dagens snackisar och allting som sker både på och utanför planen på ett lättsamt och roligt sätt, säger August Spångberg.

Nu är första avsnitten ute och du kan lyssna på dem här.

Podcasten siktar på att lyfta världsmästerskapen i Uppsala (dam) och Helsingfors (herr) ytterligare en nivå. Spångberg/Skur ska producera dagliga avsnitt med aktuella ämnen från respektive mästerskap.

– VM är det största som finns och förtjänar ordentlig uppmärksamhet. Därför känns det fantastiskt roligt att få vara med och bidra till just det. Vi hoppas leverera en podcast som lyfter upp dagens snackisar och allting som sker både på och utanför planen på ett lättsamt och roligt sätt. Innebandy ska vara kul och det hoppas vi att vi kommer förmedla till lyssnarna på ett initierat och bra vis, säger August Spångberg.

VM-podden vill skapa känslan av ett ”vardagsrum” för VM, där både små och stora ämnen lyfts upp. Det blir intervjuer med intressanta personer och diskussioner om det som händer i Uppsala och Helsingfors.

– Vi kommer att leverera dagliga avsnitt från både Uppsala som Finland, och förhoppningsvis kröna podden med två svenska VM-guld. Det är såklart målbilden, säger Albin Skur.

Podcasten heter VM-podden med Spångberg & Skur och kommer att finnas på Spotify och övriga kanaler där poddar finns.
Under premiärveckan har det producerats två avsnitt än så länge och du hör dessa genom att trycka här.

Dam-VM spelas i Uppsala 27/11-5/12. Biljetter till matcherna finns här.
Herr-VM spelas i Helsingfors 3-11/12. Biljetter till matcherna finns här.

short_text    Publicerat av Anton Rosenblad 2021-11-27, kl 15:00