Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Högt tryck till SM-finalen 2022 – nya biljetter släppta

Med två veckor kvar till SM-finalerna i Avicii Arena är det högt tryck på finalbiljetter. Och nu finns chansen att se de två spektakulära innebandymatcher från närmsta möjliga plats i arenan – på innerplan. 

SM-slutspelet pågår för fullt och SM-finalen den 23 april närmar sig med stormsteg. Att intresset för att se vilka lag kommer att göra upp om guldet syns ute i arenorna under slutspelet men även i biljettförsäljningen till SM-finalen. 

Därför har vi nu valt att öppna upp Avicii Arena för så många som möjligt – och det med en unik chans. Under lördagen släppte Svensk Innebandy upp möjligheten för att köpa innerplansbiljetter. En gyllene plats för dig som vill se de båda finalerna från första parkett och vara så nära spelet som det bara går.

– Biljettförsäljningen är nu inne i sin mest intensiva period och vi vill nu ge så många som möjligt chansen att se avgörandet på plats, säger Stefan Jonasson, arrangemangs- och marknadschef på Svensk Innebandy.

– Att vi dessutom kan ge den här unika upplevelsen och möjligheten med innerplansplatser till ett så bra pris som det är, 200 för barn och ungdomar och 400 för vuxna, känns extra bra.

Men passa på biljetterna har redan börjat gå åt. 

– Vi visste att publikens längtan efter att se en SM-final live i Avicii Arena var stort och det har har verkligen blivit ett enormt tryck. Det känns riktigt roligt att vi kommer ha en storpublik och riktigt bra upplevelse både på planen och med alla event i arenan.

Köp din plats till SM-finalen här.

short_text    Publicerat av Martin Almroth 2022-04-09, kl 18:41