Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

Högt tryck på biljetter till SM-finalen

Biljetterna till SM-finalen går åt snabbare än någon gång tidigare. I nuläget finns knappt 600 biljetter till försäljning.
- Trycket blir bara högre ju närmare vi kommer, säger projektledaren Mattias Linell.

27 april avgörs SM-finalen i Ericsson Globe i Stockholm. Eventet är en heldag för hela familjen och innefattar, förutom dam- och herrfinalen, ett stort Funzone, en häftig efterfest och ett stort utbud av mat och dryck.

Med drygt två månader kvar är trycket stort på biljetter. Mattias Linell, som är projektledare för SM-finalen, får veckorapporter som visar på en ständig försäljning.

- Varje vecka ligger vi före fjolårets försäljning vid samma tidpunkt. Vill man ha riktigt bra platser i Globen, eller ska köpa till ett helt lag är det hög tid. Det här är verkligen ett bevis på att SM-finalen är populär och något innebandyentusiasterna vill vara med om år efter år. Vi jobbar hårt för att det ska bli en härlig upplevelse för alla som kommer till Ericsson Globe, säger han.

De flesta biljetter som har sålts är vanliga läktarbiljetter. Men det finns också hospitality-biljetter, som låter besökarna uppleva något extra med ett avskilt område där mat och dryck serveras och med biljetter på bästa plats inne i Ericsson Globe.

- SSL Lounge-paketet har varit populärt tidigare år och i fjol blev det till och med lite för trångt. Därför har vi utökat utrymmet till i år, säger Linell.

All information om SM-finalen finns på www.smfinal.se.

short_text    Publicerat av Anton Rosenblad 2020-10-06, kl 11:55