Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Herrlandslaget kommer till Visby

3-7 juni kommer herrlandslaget till Visby för ett träningsläger. Flera olika aktiviteter är planerade under dagarna, där Visby IBK står som medarrangör av lägerdagarna.

– Visby och Ica Maxi Arena är ett perfekt ställe att träna på och svetsa samman gruppen inför VM, säger herrlandslagets förbundskapten Mikael Hill.

Sveriges herrlandslag jagar VM-guldet i Helsingfors 4-12 december. Nu är det klart att landslaget ska genomföra ett träningsläger i Visby i början av sommaren. Fokus kommer att ligga på detaljer i spelet – men även att få samman gruppen ännu tightare.

– Vi vet att vi behöver vara extremt noggranna i våra förberedelser. Vi har förlorat de två senaste VM-finalerna och tänker inte göra det igen, säger förbundskapten Mikael Hill.

Under lägerdagarna planeras även flera aktiviteter. Visby IBK har bistått Svenska Innebandyförbundet i planeringen av lägret och ser fram emot besöket av ytterligare ett blågult lag.

– Vi ska ordna så att allmänheten bjuds in och får träffa världsstjärnorna. De här spelarna är idoler och förebilder för många unga gotlänningar, säger Visby IBK:s marknadschef Hasse Pedersén.

Köp biljetter till VM i Helsingfors.

short_text    Publicerat av Veronica Köhler 2020-10-06, kl 11:56