Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Här är vinnarna i Pantamera Fair Play

Nu har vinnarna i fyra olika kategorier utsetts i Svensk Innebandys och Pantameras Fair Play-utmärkelse.

Fair Play-utmärkelsen ska tilldelas spelare/ledare för ett SSL-lag som uppfyller följande kriterier:

”Spelaren/ledaren ska genom sitt agerande vara ett föredöme för svensk innebandy. Det innebär att han/hon på ett tydligt sätt medverkar till rent spel och ett positivt innebandyklimat före, under och efter match.”

Nu har Pantamera, i nära samarbete med Svensk Innebandys domarorganisation, beslutat om följande vinnare:

Årets Fair Play-spelare dam: Sara Wilhelmsson, IBK Dalen
”Som spelare och ledare för sitt Dalen sprider Sara positiv energi till matchens inramning. Med sitt lugna och trygga ledarskap, den goda tonen i sin kommunikation och viljan att genom dialog skapa bra matcher. Sara är en förebild för såväl unga som etablerade spelare och inte minst för sporten, vilket gör henne till en välförtjänt vinnare av årets Fair Play-pris.”

Årets Fair Play-spelare herr: Kasper Hedlund, Mullsjö AIS
”Kasper är en profilspelare med stark vinnarattityd som sköter sin kaptensroll på ett förebildligt sätt. Hans attityd mot lagkamrater, motståndare och domare genomsyras av respekt i både med- och motgång. Kasper är ett föredöme för många och en fantastisk representant för sporten innebandy. Detta sammantaget gör honom till ett naturligt val som vinnare av årets Fair Play-pris.”

Årets Fair Play-ledare dam: Per Tjusberg, Pixbo Wallenstam IBK
”Per för en lågmäld tillvaro i båset och är proffsig i sitt agerande och bemötande. Han förespråkar konstruktiv dialog och har ett stort hjärta för sporten. Per utstrålar samma samlade ledarskap där han visar en stor portion pålitlighet att vi domare, tillsammans med spelarna, gör allt vi kan för att göra varje match så bra som möjligt. Han är alltid välkomnande och tydlig i sin dialog när en sådan efterfrågas, oavsett ifall det är före, under eller efter match. Det gör honom genuin och till en värdig vinnare av årets Fair Play-Pris.”

Årets Fair Play-ledare herr: Niklas Pålsson, FC Helsingborg
”Niklas är en tränare som lyckas med den svåra balansgången att alltid sätta sitt FC Helsingborg främst, men samtidigt lämna plats och utrymme åt domarna att sköta sitt uppdrag. Han kan på ett kommunikativt och objektivt sätt diskutera situationer före, under och efter en match, samt uppträder respektfullt mot samtliga aktörer. Genom sin professionella och engagerade attityd är han en värdig vinnare av årets Fair Play-pris.”

Vinnarna tilldelas sina utmärkelser under SM-finalbanketten 27 april och får förutom ära och diplom även 5000 kronor av Pantamera till ungdomsverksamheten i sin förening. Det i syfte att fortsätta arbetet att fostra framtida förebilder.

short_text    Publicerat av Anton Rosenblad 2020-10-06, kl 11:55