Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Förlängd period med kickback på InnebandyTV

StayLive och Svensk Innebandy har kommit överens om att förlänga perioden för föreningarna i Allsvenskan att tjäna en större kickback genom sina sändningar på InnebandyTV.

StayLive och Svensk Innebandy kom i början av säsongen överens om att ge föreningarna en möjlighet att tjäna pengar på pay per view (PPV) på sina hemma- och bortamatcher. Alla lag fick klubbspecifika länkar, där de kunde sälja PPV och därmed skapa intäkter. Det avtalet sträckte sig fram till årsskiftet och har nu blivit förlängt över hela grundserien 20/21.

- Jag är väldigt stolt och hedrad över att StayLive sträcker ut en hand till Svensk Innebandy. Det är en betydande intäkt för föreningarna under dessa svåra tider. Det är en oerhört glädjande nyhet att vi kan förlänga avtalet gällande kickback för sändningarna på InnebandyTV säsongen ut, säger Svensk Innebandys marknads- och arrangemangschef Stefan Jonasson.

Under säsongens gång har Svensk Innebandy och StayLive haft ett bra samarbete som utvecklat plattformen InnebandyTV på olika sätt genom kommunikation med föreningarna samt regelbundna möten. Avtalet gällande kickbacken har hittills inneburit ca 130 000 kr i intäkter för föreningarna.

- För StayLives del är det en självklarhet att förlänga avtalet. Det är speciella tider just nu och vi vill självklart hjälpa till på alla sätt vi kan. Vi uppskattar förbundets öppenhet i frågan och vilja att hitta nya lösningar, vilket också kommer visa sig längre fram, säger StayLives VD Pontus Karsbo.

 

short_text    Publicerat av Lisa Eskils 2020-12-22, kl 11:00