Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Folksam fortsätter trygga Svensk Innebandy

Folksam, som varit innebandyns försäkringspartner i hela 41 år, väljer att förlänga sitt avtal ytterligare tre år. "Folksam är en väldigt viktigt och uppskattad partner av oss och hela innebandysverige", säger Mikael Ahlerup, generalsekreterare för Svensk Innebandy.

Folksam är idrottens försäkringsbolag och försäkrar samtliga spelare som tillhör en förening i Svenska Innebandyförbundet. I spelarförsäkringen ingår tjänsten Råd och Vård för idrottsskador och tillsammans arbetar vi aktivt med att sprida kännedomen.  
 
Folksam har varit stolt sponsor till Svensk Innebandy ända sedan innebandyn startade, 1981, och nu väljer parterna att förlänga sitt samarbete ytterligare tre år.   
 
– Vi är otroligt stolta och glada över att få fortsätta vårt partnerskap. Ett av våra bidrag till ett hållbart idrottande hela livet, är att, via telefon, erbjuda spelarna råd, bedömning och skadeförebyggande övningar av en fysioterapeut, säger Lena Lindqvist, kundansvarig på Folksam Idrott. 

På Svensk Innebandy gläds man åt det nya avtalet. 
 
– Folksam är en långvarig och viktig partner för oss och innebandyn som helhet och vi är väldigt glada över att fortsätta vårt samarbete. Vi står för samma grundvärderingar där inkludering, jämställdhet och hållbarhet är gemensamma värden som vi bägge står för och kommer arbeta vidare med, säger Mikael Ahlerup, generalsekreterare för Svensk Innebandy.

short_text    Publicerat av Martin Almroth 2022-04-20, kl 16:09