Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19

Läs mer

Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Fifty/Fifty är nu öppen för innebandyföreningar

Idag öppnar den kostnadsfria utbildningen Fifty/Fifty - en inspirerande utbildning för att sprida kunskap om jämställdhet inom idrotten.

Projektet Fifty/Fifty startades i ett samarbete mellan Värmlands Innebandyförbund och Värmlandsidrotten, för att väcka tankar och förmedla kunskap om varför det är viktigt att att jobba med jämställdhet inom föreningar och idrottsvärlden i stort. 

Webbutbildningen är riktad till föreningsstyrelser och består av sex digitala 30-45 minuters lektioner som genomförs under lika många styrelsemöten. Projektet har sedan i juni erbjudit alla föreningar i Värmland och alla innebandyföreningar i Sverige att förhandsregistrera sig för att nu i höst kunna gå utbildningen och det har redan blivit en succé. 30 föreningar har redan hunnit boka in sig och kommer till hösten att börja med utbildningen. 

- Det känns fantastiskt att vi nu är i skarpt läge och att förhandsintresset varit så stort. Vi hoppas och tror att den helt digitala utbildningsformen blir ett flexibelt, modernt och lättillgängligt sätt för föreningarna att angripa en stor och väldigt avgörande fråga, säger Camilla Olsson, kanslichef hos Värmlands Innebandyförbund.

Om du och din förening också är intresserade av utbildningen så kan ni läsa mer om den på Fifty/Fiftys hemsida samt registrera er för att redan under nästa styrelsemöte komma igång. På hemsidan kan ni också ta del av vilka andra föreningar som valt att gå utbildningen. 

 

short_text    Publicerat av Veronica Köhler 2020-10-06, kl 11:56