Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

En månad till SM-finalen - "Lutar åt fullsatt"

SM-slutspelet har gjort att trycket på biljetter till SM-finalen har ökat ytterligare. Det ser ut att bli en riktig folkfest i Ericsson Globe 27 april.
- Utan tvekan. Det lutar åt fullsatt, säger Mattias Linell, projektledare för SM-finalen.

Med en månad kvar till SM-finalen och slutspelet i full gång syns försäljningstrycket på axs.com, där SM-finalbiljetterna säljs. Projektledaren Mattias Linell får försäljningsrapporter minst en gång i veckan och ser nu en tydlig trend.

- Precis som tidigare år accelererar försäljningen ju närmare vi kommer SM-finalen. Det handlar dels om fans till enskilda lag som inte vill riskera att bli utan biljett och på så sätt försäkrar sig om en plats, men även så klart dem som vill uppleva en heldag i Ericsson Globe med allt vad det innebär, säger Mattias Linell.

Det blir en folkfest, alltså?
- Utan tvekan. Det lutar åt fullsatt. De flesta besökarna på SM-finalen har varit där tidigare och de gillar vårt helhetskoncept. Två häftiga finaler, ett stort Funzone för alla åldrar, bra utbud av mat och dryck och en alltid lika uppskattad efterfest på Annexet senare på kvällen.

Ericsson Globe erbjuder en mängd olika biljettalternativ. Antingen kan man köpa en vanlig arenabiljett, eller göra dagen till något extra genom att köpa ett av VIP-paketen.

- Efter fjolårets SM-final insåg vi att VIP-paketen kunde bli ännu bättre, därför har vi satsat extra till i år på att det ska bli en perfekt upplevelse. Jag tror verkligen att det kommer att bli något speciellt, säger Linell.

All information om SM-finalen finns på www.smfinal.se

short_text    Publicerat av Anton Rosenblad 2020-10-06, kl 11:55