Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19

Läs mer

Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Distrikt som tänker om istället för att ställa in

Flera distrikt, föreningar och lag har varit tvungna att tänka om under de senaste månaderna, men aktiviteterna runt om i innebandysverige fortsätter ändå. På distriktsnivå kommer bland annat två digitala infoträffar att arrangeras den här veckan för att berätta mer om satsningarna Floorball Fitness och Innebandy Flex.

Skånes Innebandyförbund tillsammans med Svenska Innebandyförbundet bjuder till exempel in distrikten till ett digitalt infomöte där de kommer berätta om motionskonceptet Floorball Fitness. Under mötet kommer de berätta mer om konceptet och hur det vuxit fram, vad det innebär och hur distrikten kan använda det i verksamheten.

Även Värmlands Innebandyförbund bjuder in till deras livesändning på Facebook under tisdagen klockan 17.00 där projektledare Björn Adolfsson och Värmlands Innebandyförbunds kanslichef Camilla Olsson berättar mer om hur konceptet Innebandy Flex ska locka nya utövare till innebandyn. De kommer bland annat berätta om fördelarna med de förenklade spelreglerna och de få trösklar som konceptet erbjuder.

short_text    Publicerat av Veronica Köhler 2020-10-06, kl 11:56