Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Dags att nominera Svensk Innebandys främsta

Sedan 2002 uppmärksammar Svensk Innebandy årligen några av de främsta inom innebandyn för deras insatser inom sporten. Fram till den 31 mars finns nu möjligheten att nominera personer för förbundsnålar från brons till guld samt föreningsdiplom.

Inom innebandyn finns en rad eldsjälar och profiler. För att hylla dessa i stor utsträckning som möjligt finns Svensk Innebandys förtjänsttecken. För att uppmärksamma insatserna som görs inom vår sport finns det allt från föreningsdiplom för föreningar till guldnålar och Hall of Fame på det personliga planet. 

Nu finns möjligheten att nominera personer och föreningar till förbundsnålar och föreningsdiplom.

Klicka här för att se beskrivningen av förtjänsttecken, diplom och hantering av frikort samt övriga typer av gåvor. 

För samtliga utmärkelser ska hänsyn tas till det arbete och resultat som den aktuella personen lagt ner i relation till den nedlagda tiden och på vilket sätt hen varit representant för idrotten. 

Ansökan om utmärkelser ska göras på följande formulär senast den 31 mars och kan endast göras vid ett tillfälle per år. Berört distrikt ska ha möjlighet att yttra sig över en persons utmärkelse. En utdelning kan tidigast ske i samband med förbundsmötet förutom Hall of Fame som delas ut i samband med SM-finalen. 

short_text    Publicerat av Martin Almroth 2022-03-18, kl 17:07