Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

Carin da Silva ny konferencier på SM-finalen

Hon är känd från både tv och radio. Nu blir Carin da Silva ett nytt ansikte även i innebandysammanhang – som konferencier på SM-finalen.
- Min roll är att se till att stämningen är på topp, säger hon.

SM-finalen är en heldag i Ericsson Globe. Före, under och efter de båda matcherna gäller det därför att det finns några som håller i tyglarna och guidar publiken genom information och intervjuer.
Nu är det klart hur konferencierparet ser ut till den 27 april. Veteranen Victor Wolf får med sig Carin da Silva, som är känd som programledare i både tv och radio.

- Jag blev så klart jätteglad när jag fick frågan. Victor är ett proffs och jag ska se till att vara påläst till SM-finalen. Min och Victors roll är att se till att stämningen är på topp hela tiden. Det är mitt jobb, sådant kan jag. Det blir en extra krydda att det handlar om innebandy nu, säger da Silva.

da Silva är inte sedan tidigare innebandyfrälst, men tror att det kan bli annorlunda efter SM-finalen.

- Jag kommer att bli ett riktigt innebandy-fan, tror jag. Och sedan får mina barn börja spela också, säger hon och fortsätter:

- Jag vet att SM-finalen är något extra, det är ett häftigt heldagsevent. Det ska bli väldigt roligt att bli en del av det.

Läs mer om SM-finalen.

short_text    Publicerat av Anton Rosenblad 2020-10-06, kl 11:55