Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Återupplev herrarnas guldjakt – hela säsongen av Resan mot Hartwall

I reportageserien Resan mot Hartwall fick du som tittare en unik inblick i herrlandslagets resa mot VM i Helsingfors och Hartwall Arena. Vi följde laget i den exklusiva landslagsmiljön under hösten och vintern. I fem olika delar från läger, landskamper, VM-läger och sist men inte minst VM, får du lära känna truppen och hur man når det utsatta målet – VM-guld.

Återupplev alla avsnitt igen – eller se serien för första gången.

Det första avsnittet producerades under lägret i finska Eerikkilä i mitten av augusti. Där ställdes herrlandslaget mot Finland i dubbla landskamper. Tittarna får även möta de nya förbundskaptenerna Thomas Brottman och Niklas Norden. 

Se det första avsnittet här. 

Den andra delen producerades under Finnkampen i början av september. Här får tittarna möta Ludwig Persson och Emil Nilsen som berättar om drömmen kring VM-debut.

Se det andra avsnittet här. 

Den tredje delen av Resan mot Hartwall producerades under Euro Floorball Tour i oktober där herrlandslaget ställdes mot Finland, Schweiz och Tjeckien. Här får tittarna lära känna lagkaptenerna Emil Johansson och Tobias Gustafsson som berättar om hur det delade kaptenskapet fungerar i herrlandslaget. 

Se det tredje avsnittet här. 

Det fjärde avsnittet producerades under herrlandslagets VM-läger i Halmstad. Kim Nilsson och Johan Samuelsson, som båda var med under VM 2010 i Hartwall Arena, berättar hur det ska bli att återvända till Finland och Hartwall – och revanschlusten de känner. 

Se det fjärde avsnittet här. 

Den femte och sista delen av Resan mot Hartwall producerades under VM i Helsingfors. Här berättar Alexander Galante Carlström och Hampus Ahrén sina tankar om det som komma skall strax innan VM-finalen mot Finland ska dra igång.

Se det femte avsnittet här. 

short_text    Publicerat av Ludvig Gustavsson 2021-12-22, kl 15:58