Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Årets spelare, kandidat 2: Cornelia Fjellstedt

Hennes ständiga vilja att fortsätta utvecklas i det stjärnspäckade IKSU har gjort Cornelia Fjellstedt ännu bättre. Nu är hon nominerad till Årets spelare.
- Drivkraften är att bli så bra som möjligt, säger hon. 

Den aviga spelstilen leder gång på gång fram till målet. Och är Cornelia Fjellstedt inte framme och hotar offensivt är hon lika säker defensivt. Nomineringen till Årets spelare lyfter henne ytterligare.

- Det är väldigt roligt och ärofyllt. Det känns otroligt kul med tanke på att det har varit en bra säsong, inte minst för laget. Det är kul att någon har tyckt att det har gått bra för mig också. Jag har hållit en högre lägstanivå än vad jag har gjort förut. Jag har fortsatt min utveckling, säger hon.

"Det primära målet är att ta ett SM-guld"

Cornelia Fjellstedt, IKSU

Ja, utvecklingen ligger ständigt i fokus för Fjellstedt. I det stjärnspäckade IKSU gäller det att prestera på topp om man vill få speltid.

- Jag spelar i ett väldigt bra lag och har extremt bra tränare och träningar. Det är så kul att komma på varje träning. Jag vill verkligen dit och utvecklas och träffa mina lagkamrater.

- Drivkraften är att bli så bra som möjligt. Det primära målet är att ta ett SM-guld. Det har drivit på otroligt mycket. Har man tunga dagar får man se det som en målbild på försäsongen. På träningar får man motivera sig att göra det bästa för laget.

Fakta
Namn: Cornelia Fjellstedt

Klubb: IKSU
SSL-poäng 2016/17: 46 (16+30)

Motivering:
"Att sticka ut från mängden i ett stjärnspäckat IKSU är inte lätt. Cornelia har lyckats med det under säsongen genom en hög lägstanivå och en extremt hög högstanivå. Hon gör ofta det oväntade och har en härlig teknik och spelförståelse."

Foto:Per Wiklund

short_text    Publicerat av Caroline Hedelund 2020-10-06, kl 11:55