Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

Angående semifinalserien Kalmarsund-Falun

Inför match 5 i SM-semifinalserien på herrsidan FBC Kalmarsund-IBF Falun har båda lagen drabbats av utbrott av Covid-19. Aktuell match har därför ställts in och matchserien har pausats tillsvidare. Övriga matchserier fortsätter i enlighet med spelschemat.

Inriktningen har hela säsongen varit att om möjligt ska matcherna avgöras på planen. Svenska Innebandyförbundet, Föreningen Svenska Superligan, FBC Kalmarsund och IBF Falun är alla överens om att göra ett försök att hitta lösningar.

Alla parter har ett positivt förhållningssätt i en komplex situation där det finns många faktorer och intressen att ta hänsyn till. Parterna kan inte direkt presentera en plan, utan behöver tid på sig för att eventuellt kunna hitta en lösning som blir det bästa ur ett helhetsperspektiv för svensk innebandy och Svenska Superligan.

Svenska Innebandyförbundet och Föreningen Svenska Superligan har nu fullt fokus på att så snabbt som möjligt kartlägga vilka alternativ som finns och därefter besluta om och när matchserien eventuellt kan återupptas.
Mer information kommer så snart det är möjligt.

short_text    Publicerat av Anton Rosenblad 2021-04-15, kl 17:26