Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

Alla matcher i herrallsvenskan livesänds

Svensk Innebandy har tecknat ett avtal med StayLive om att producera samtliga allsvenska herrmatcher och sända dem via en gemensam plattform. 

StayLive ansvarar för plattform, produktion och highlights av alla matcher i herrarnas allsvenska de tre kommande säsongerna. Ett månadsabonnemang på den allsvenska plattformen kommer att kosta 199 kr och vill du se en enskild match kostar det 79 kr.

- Vilken häftig grej för allsvenskan! Vi får en separat plattform med likvärdiga sändningar, enhetlig grafik och kommentatorer på samtliga matcher. Dessutom produceras highlights från alla matcher som bäddar för att allsvenskan och föreningarna kan spridas i många olika kanaler. Intresset för allsvenskan har ökat och det generella gensvaret från föreningarna till den här satsningen har varit positiv, säger Magnus Nilsson som är arrangemangsanvarig på Svenska Innebandyförbundet. 

StayLive är ett svenskt företag med fokus på helhetslösningar inom streaming och distribution. De har tidigare arbetat med bandy, och gjort Hockeyettan och Ettanfotboll

- Allsvenskan i innebandy har stor potential. Flera föreningar gör redan idag ett bra jobb med sina sändningar. Det vill vi värna om och genom en central satsning utveckla konceptet ytterligare tillsammans med föreningarna, säger Pontus Karsbo som är Försäljningschef på StayLive. 

 

short_text    Publicerat av Anton Rosenblad 2020-10-06, kl 16:51