Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Alla EFT-matcher sänds på Eurosport Player

För supportrarna som inte kan vara på i IFU Arena för att se Euro Floorball Tour är det lätt att se matcherna på nätet.

19-21 oktober spelas den prestigefyllda fyrnationsturneringen Euro Floorball Tour i Uppsala. Där möter Sveriges herrlandslag och U19-herrlandslag Finland, Schweiz och Tjeckien i respektive klass.
Nu står det klart att Svensk Innebandys mediapartner Discovery Networks sänder samtliga matcher från IFU Arena på Eurosport Player.

- Discovery menar allvar med sin innebandysatsning och kommer att hårdbevaka Sverige under VM. Därför är det roligt att de också tar ett ordentligt grepp om Euro Floorball Tour så att alla som inte har möjlighet att ta sig till Uppsala kan följa matcherna hemifrån. Det är en turnering som ger en försmak av VM och att Discovery kör studio höjer tempen ytterligare, säger Göran Harnesk, generalsekreterare på Svenska Innebandyförbundet.

- Vi på Eurosport har stora ambitioner med innebandyn där VM i början av december är en av säsongens stora höjdpunkter. Vi kommer att punktbevaka det svenska landslaget på nära håll och bjuda tittarna på otroligt mycket innehåll på Eurosport Player. Därför känns den här digitala satsningen helt rätt när det kommer till Euro Floorball Tour i Uppsala den 19-21 oktober, säger Hanif Hosseini, sportchef på Discovery Networks Sweden.

Läs mer om Euro Floorball Tour.

short_text    Publicerat av Anton Rosenblad 2020-10-06, kl 11:55