Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

60 dagar kvar till SM-finalen: ”Ser fram emot ett fullsatt Avicii Arena”

I tisdags blev det endast 60 dagar kvar till Svensk Innebandys största årliga evenemang, SM-finalen. Årligen lockar evenemanget tiotusentals människor till de två avgörande matcherna på säsongen och folk från hela Sverige väntas vallfärda till Avicii Arena när världens största innebandyevenemang går av stapeln.
– Jag ser fram emot en dag när innebandy är det som hela Sverige pratar om, säger Stefan Jonasson, marknads och arrangemangschef på Svensk Innebandy.

Snart är det äntligen åter dags att få avsluta ligaspelet i innebandyn på allra bästa sätt. Ett fullsatt Avicii Arena väntar och fyra lag som gör upp om två oerhört eftertraktade pokaler.

Senast SM-finalen kunde avgöras i Avicii Arena (dåvarande Ericsson Globe) var 2019 – men nu är den tillbaka.

Biljettförsäljningen är i full gång och en som ser fram emot finalen är Svensk Innebandys marknads och arrangemangschef Stefan Jonasson.

– Efter två år av pandemi ser vi nu fram emot en final i ett fullsatt Avicii Arena. Utöver att SM-finalen alltid bjuder på innebandy i världsklass är det också en folkfest och ett grymt skyltfönster för vår sport. Jag ser fram emot en dag när innebandy är det som alla pratar om. 

Finalen på både dam- och herrsidan avgörs i en match, samma dag, och bjuder alltid på häftig dramatik.

Preliminära starttider finalerna: 12.00 Damfinalen. 15.00 Herrfinalen.

Säkra dina biljetter till finalen den 23 april nu:
https://www.axs.com/se/events/417618/sm-finaler-innebandy-2022-tickets

short_text    Publicerat av Tero Marjamäki 2022-02-23, kl 14:25