Svensk Innebandys partnerskap tillsammans med Europcar växer. Ett nytt avtal är tecknat med fokus på hållbarhet och fortsatt elektrifiering av Svensk Innebandy.

" />

Europcar och Svensk Innebandy fortsätter resan tillsammans

Publicerad
Europcarbil folierad bil

Svensk Innebandys partnerskap tillsammans med Europcar växer. Ett nytt avtal är tecknat med fokus på hållbarhet och fortsatt elektrifiering av Svensk Innebandy.

Sedan 2019 har Svensk Innebandy och Europcar ett lyckat partnerskap med fokus på hållbarhet. 

Europcar syns ofta på Svensk Innebandys arrangemang och arbetar bland annat med initiativ som främjandet av elbilar. Ett av dessa har varit i att Svensk Innebandyförbundets sedan förra säsongen använder sig av elbilar i tjänsten.

Samtidigt är Europcar är en viktig del av domarnas vardag, där de bistår elektrifiering. De erbjuder bilar, minibussar och transportfordon till föreningar inom Svensk Innebandy till fördelaktiga priser.

Mobilitetsföretaget har även gått i framkant för Svensk Innebandys jämställdhetsutbildning Fifty/Fifty där Europcars huvudkontor samt stationschefer har deltagit i utbildningen.  

Nu tecknar Svensk Innebandy och Europcar ett nytt avtal och fortsätter därmed resan tillsammans. Det nya avtalet är skrivet på två år. 

– Det känns jätteroligt att fortsätta samarbeta tillsammans med Europcar. Vi har haft en framåtlutande dialog vilket nu har mynnat ut i det här avtalet. Europcars värderingar går helt i hand med våra och med vårt gemensamma fokus på hållbarhet ser vi hur det här partnerskapet fortsatt kan ge stora fördelar för innebandyrörelsen, säger Stefan Jonasson, marknads- och arrangemangschef på Svensk Innebandy. 

– Vi ser verkligen fram emot att fortsatt utveckla vårt partnerskap med Svenska Innebandyförbundet. Vårt gemensamma fokus på hållbarhet genomsyrar partnerskapet där vi både utbildar och inspirerar varandra. Vi arbetar nu vidare för att fortsätta ömsesidigt stärka varandra inom olika områden, säger Åsa Nihlvin, Produkt- och Marknadschef på Europcar Sverige.

Publicerad av Martin Almroth

Mer om Europcar

Europcar är Europas ledande mobilitetsföretag med en global närvaro i 140 länder. I Sverige återfinns Europcar på mer än 170 platser, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Europcar har ett komplett produktutbud från mikromobilitet och personbilar, till transportfordon och campingbilar med ett uttalat fokus på att elektrifiera fordonsflottan. I Sverige drivs Europcar av Europeisk Biluthyrning AB som är ett dotterbolag till Volkswagen Group Sverige AB. För mer information besök www.europcar.se.

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS