Cheap Energy blir ny långtgående partner till Svensk Innebandy

Publicerad
Cheapenergy Svenskinnebandy

Svensk Innebandy kan nu presentera Cheap Energy som ny nationell partner. Cheap Energy blir även landslagspartner till Svensk Innebandy. Det nya avtalet gäller i fem år.

Svensk Innebandys partnerfamilj växer. Nu kan Svensk Innebandy presentera en ny nationell partner och landslagspartner i form av elbolaget Cheap Energy.  

Cheap Energy erbjuder sina kunder el och elavtal till förmånliga priser. Företaget syns allt som oftast med sin maskot – fåret Palle – i olika sammanhang. 

Redan på SM-finalen på Friends Arena kunde den skarpsynta se det nya företaget representeras i innebandysammanhang i form av sin unika logotyp.  

Stefan Jonasson, marknads- och arrangemangschef på Svensk Innebandy, ser fram emot den nya resan som väntar tillsammans med Cheap Energy.  

– Cheap Energy kom in kraftfullt i våra möten och visade både allvar och seriositet i att ansluta till Svensk Innebandys partnerfamilj, säger Stefan Jonasson, marknads- och arrangemangschef på Svensk Innebandy, och fortsätter:  

– Det känns spännande att nu välkomna Cheap Energy. Vi ser med tillförsikt fram emot den här resan tillsammans och ser fram emot att låta resten av innebandysverige stifta bekantskap med både företaget och fåret Palle. 

Att kliva in i Svensk Innebandys partnerfamilj var ett naturligt steg, berättar Fredrik Steen vid Cheap Energy.  

– Cheap Energy ser innebandy som en fantastisk lagsport som bidrar till ungdomars hälsa och välbefinnande. Det är en sport som dessutom inte kräver någon dyr utrustning, och som därför är tillgänglig för alla. Det var därför ett naturligt val för oss att sponsra Svensk Innebandy, säger Fredrik Steen. 

Det nya avtalet med Cheap Energy sträcker sig i fem år över säsongerna 2024/25-2028/29.

Publicerad av Ludvig Gustavsson

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS